Ha a szem a lelkünk tükre, akkor az arcunk mennyi mindent árulhat el rólunk?

 

Többet is, mint gondolnánk! Az arcunkra minden rá van írva: a jellemünk, az egészségünk, gondolkodási mintáink. Az egész életed az arcodra van írva. Csak olvasni kell tudnod ebben a “könyvben”.

Az arcelemzés egy ősi kínai tudomány, a fiziognómia, segítségével megismerhetjük legbensőnket, erősségünket, gyengeségeinket.
Minden apró rezdülés látszik rajtunk, az arcunkon, gondolj csak a mimikára!

Figyeld meg, ha füllent valaki, enyhén elpirul, pupillája és szemhéja összeszűkül, az orrát vakargatja, vagy sűrűn pislog. A legfontosabb, hogy kerüli a tekintetet. Ugye hogy tudtad! Egyszerűnek tűnik, de mégsem az. Egy szakavatott szem elől semmit nem tudunk elrejteni.

 

A mai rohanó világunkban észre sem vesszük magunkon, hogy mennyi mindent sugároz az arcunk. Jót és rosszat, egyaránt. Ha rossz hírt kapunk, ha fáradtak vagyunk, és ha egyszerűen úgy elegünk van. Mind-mind látszik. Látszik az örömünk, látszik a bánatunk. Te is biztosan észreveszed, ha egy ragyogó mosollyal, láthatóan vidám személy lép be egy szobába! Mindannyian észrevesszük, ha nem is tudatosítjuk magunkban. Mert az arca elárulja, hogy jól van, hogy boldog, kiegyensúlyozott.

Jó hírem van:

Te magad is tudod irányítani, hogy mit sugározzon kifelé az arcod! Ehhez először is tudnod kell, min kell változtatnod magadban. Sokszor ezt mi magunk nem is látjuk – de a környezetünk érzékeli! Mit meg nem teszünk azért, hogy jól nézzünk ki! A kozmetikai kezelésektől és a sminktől kezdve a divaton keresztül egészen a plasztikai sebészetig minden erről szól.

Pedig a megszépülés kulcsa benned van! Egész biztosan meg fogsz lepődni, és még a legvadabb képzeletedet is felülmúlja majd, amit megtudhatsz Önmagadról az arcolvasás alapján.

Az emberi arcból hasonlóképpen lehet olvasni, mint a kézírásból: az arcon is érzékelhető a pillanatnyi (érzelmi, fizikai) változás, de az állandó személyiségvonások is.

Például: Az alábbi képen lévő kislány arcán látszik, hogy a felső ajka kijjebb áll, mint a homloka. Ha csak egy picivel is, de kintebb van. Ez azt mutatja, hogy hajlamos a gondolatait azonnal kimondani, anélkül, hogy átgondolná. Vagyis, ahogy mondani szoktuk: hamarabb jár a szája, mint az esze.

 

Az arcelemzés kellő megalapozottsággal és alázattal segítségünkre lehet, hogy jobban megismerjük önmagunkat, ezáltal embertársainkhoz megfelelőképpen viszonyuljunk.

Az arcelemzés segítségével megtanulhatod, hogyan tudod kihasználni azokat a lehetőségeket, amelyek mellett eddig félelmeid, rossz tapasztalataid, önértékelési gondjaid miatt elmentél.

Példa: ezen a képen láthatod, hogy a szemek mélyen ülők, de mégis nagyok. Ez azt jelenti, hogy tulajdonosa óvatos ember, jól megfontolja lépéseit, de ezzel együtt érdeklődő és nyitott a világra.

 

Miért fontos számodra, hogy megismerd ezeket a titkokat?

 

Az arcelemzés nagyon jó lehetőség önismereted bővítésére, ezenkívül célja, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen valójában vagy, és nem olyannak, amilyennek hinni akarod magadat. Megismered és elfogadod mások veleszületett viselkedését, anélkül, hogy azt személyesen magadra vonatkoztatnád. sok segítséget nyújt neked emberi kapcsolataidban, hiszen, ha ismered az arcelemzés titkait, akkor minden ember nyitott könyv előtted, nem tudnak becsapni, átverni, hiszen te pontosan látod, kivel is állsz szemben. Segít abban is, hogy nagyon mély önismeretre tegyél szert, lásd erősségeidet, gyengéidet, lehetőségeidet. Olyan lehetőségekre is gondolok, amikről most még nem is tudsz. De van még egy nagyon fontos előnye annak, hogy megismerd az arcelemzés csínyját-bínját. Arcodon már nagyon hamar, még a betegségek kialakulása előtt megjelennek olyan jelek, elváltozások, amik figyelmeztetnek arra, hogy valamelyik szervedre oda kell figyelned, és lehetőséged van a megelőzésre is.

Most már biztos vagyok benne, hogy te is szeretnél ezeknek a titkoknak a birtokába jutni!

Gyere el, tegyél egy próbát, megmutatom neked, hogyan működik a gyakorlatban! Anélkül, hogy bármit tudnék rólad, elmondom, mik az erősségeid, gyengéid, mire kell odafigyelned egészségedben.

Kapsz tőlem ajándékba egy fél órás arcelemzést!