Képzelgés vagy valóság a szellemjárás?

Néhány évvel ezelőtt vettünk egy házat és odaköltöztünk. Energetikailag megtisztítottam, kifestettünk. Ez nagyon fontos, mert az előző lakók energiáját így semlegesíteni tudjuk.  A festéssel ugyanis nem csak tisztává tesszük az otthonunkat, de a fáradt, negatív energiákat is tudjuk semlegesíteni. Általában. Szóval, megtettem mindent, amit tudtam.

Mégis, nagyon furcsa dolgok történtek

Nem éreztük magunkat jól a házban, gyakran volt köztünk súrlódás, általában feszülten éltünk ott. Mindig rohantunk, soha nem tudtunk igazán leereszteni, ellazulni. Volt egy szép házunk, amire mindig is vágytunk, de nem volt benne örömünk. Furcsa zajokat hallottunk, a zuhanyfüggöny időnként meglebbent, mintha huzat lett volna, de biztosan nem az volt.

Újabb próbálkozás a megtisztításra

Készítettem rózsavizet, és hét napon keresztül minden nap végigjártam az egész házat, és tisztítottam, tisztítottam. Vettem tömjén füstölőt, és azt is égettem nap, mint nap. Kértem a szellemet, aki ott volt, mert most már egyértelmű volt számomra, hogy tanyázik ott valaki, hogy távozzon el az ő dimenziójába, ahol a helye van, és ahol jól érzi magát ő is. Mindezt szeretettel tettem. Ebben az esetben nem használ a durva, erőszakos megszólítás, csak a szeretetteljes.

Továbbra sem történt jelentős változás

Majd úgy döntöttünk, elköltözünk. Ez volt életünk egyik legjobb döntése. De mielőtt ez megtörtént, beszéltünk a szomszédainkkal, akik már vagy tizenöt éve ott éltek a mellettünk lévő házban. Elmondták, hogy körülbelül tíz-tizenkét éve lakott ott egy férfi, egy középkorú, aki daganatban meghalt. Elmondták azt is, hogy az előttünk lévő tulajdonosok, akiktől mi megvettük a házat, szintén három évet éltek ott. És állandó veszekedés, feszültség volt köztük is. Ez már kicsit sok volt nekem. Ugyanis mi is három év után tudtuk eladni a házat.

Megértettem, mi történik

Hiába tettem meg mindent, amit tudtam, a szellem nem volt hajlandó eltávozni a házunkból. Annyira ragaszkodott a helyhez, ahol élt, hogy nem segített semmi. Nem lehetett őt elküldeni. Arra bírt minket, hogy mi távozzunk. Elérte a célját. Amint elköltöztünk, megszűntek közöttünk a súrlódások, feszült hangulatok. Az új lakásunkban jól érezzük magunkat, boldogok vagyunk.

Ekkor döbbentem rá, hogy bizony, vannak esetek, amikor nem lehet elküldeni az ott lévő szellemet

A napokban hallottam a hírekben, biztos te is tudsz róla, hogy az M5-ös autópályán, sorozatban történnek balesetek ugyanazon a helyen. Ebben az esetben az ott lévő negatív energiák generálják a sorozatos tragédiákat. Ezeket a helyeket is meg kell tisztítani a káros rezgésektől, hogy ne történjenek újabb balesetek.