Depresszió

Te is arra vágysz, hogy boldogan, felszabadultan, derűsen töltsd napjaidat. Amikor reggel felkelsz az ágyból, kipihentnek és frissnek érezd magad. Szívesen és örömmel menj társaságba, örülni tudj az élet apró dolgainak, szépségeinek. Jól érezd magad  a bőrödben, amikor belenézel a tükörbe, egy elégedett, derűs, mosolygós arcot láss. Örömmel végezd a feladataidat, az élet apróbb-nagyobb nehézségeit könnyedén vedd. Szeretnél most már végre félelem és szorongás nélkül élni, kiteljesedni a kapcsolatodban és az életed minden egyéb területén. Már egy boldog és harmonikus kapcsolatot akarsz magadnak, hogy legyen kivel megosztani örömödet, bánatodat, gondjaidat. hogy legyen kihez odabújnod, legyen egy szerető társ, akivel andaloghatsz kéz a kézben, együtt nézhettek egy jó filmet, vagy ünnepeken van valaki, akivel együtt örülhetsz. Vágysz arra, hogy irigykedve nézzenek rád az emberek, hiszen sugárzol. Az életedet csak depresszió mentesen akarod élni.

De most:

 • Állandóan szorongsz.
 • Minden apró dolog nagyon igénybe vesz téged.
 • Reggel fáradtan, összetörten ébredsz.
 • Félsz emberek közé menni.
 • Nem tudsz örülni annak, hogy vagy, hogy élsz.
 • Semmihez nincs kedved, állandóan lehangoltnak, kedvetlennek érzed magad.
 • Legszívesebben egész nap csak aludnál, feküdnél. Még az ágyból kikelni sincs kedved.
 • Szinte soha nem mosolyogsz.
 • Minden változástól rettegsz.
 • A társaddal sem tudsz kedves lenni, a szexuális életed is romokban hever. Esetleg libidóhiányod vagy potenciaproblémáid vannak.
 • Nehezen tudsz koncentrálni a munkádra, a memóriád sem a régi már.
 • Gyakran foglalkoztat a halál gondolata, hogy mennyivel egyszerűbb lenne elhagyni a földi létet.
 • Esetleg már meg is kíséreltél megválni az életedtől.

Sok próbálkozás van már mögötted

Kipróbáltál már minden lehetséges módszert, és nem jutottál előbbre? Igen gyakran találkozom ezzel a történettel. Nagyon sokan szenvednek a depressziótól, kóros lehangoltságtól. Ne hidd, hogy csak téged szorongat ez az érzés!

Sokféle dolgot kipróbáltál már, amit ismersz, és az áhított eredmény, hogy jobban érezd magad, továbbra is várat magára. Voltál már azon a ponton, hogy feladod, nem küzdesz tovább, eleged van az egészből, és bevállalod, hogy gyógyszert szedsz? Belefáradtál, belefásultál, nem látod a kiutat? Pedig, hidd el, van kiút. Azért szólok most hozzád személyesen, mert én tudom, hogy tudok neked segíteni!

A közös munkánk elején kialakul egy szilárd bizalom és egymásra hangoltság közöttünk.

Ez elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy tudjalak téged kézen fogva vezetni az utadon egészen addig a pontig, amikor majd már elengedhetem a kezedet, hiszen te is tudsz majd egyedül haladni.

Olyan könnyen használható apró trükkökre tanítalak meg, mondhatom, olyan elsősegély tippeket ismersz meg, amik segítenek visszatalálni a saját életedben.

Mert most nem a magad életét éled! Valaki másét, ami idegen tőled, ezért is érzed magad ennyire rosszul, ennyire mélyen levőnek. Meg akarsz felelni az édesanyádnak vagy az édesapádnak, vagy a munkahelyeden, vagy mindenütt. Állandó teljesít

mény kényszert érzel, és azt, hogy túl sokat várnak el tőled, hogy túl magas a mérce, nem tudod megugrani.

Az együtt munkálkodásunk során sokkal fontosabb, az, hogy te felelősséget érezzél magadért, hogy te tegyél magadért! Nem ijedj meg, nem hagylak magadra! Végig fogom a kezed! Egészen addig, amíg te majd azt érzed, eljött az idő, hogy elengedhetem.

Majd, amikor már egy picit jobban érzed magad, mert sokat tettünk érted, akkor megkeressük, mi is okozza  depressziót.

Mert, ha itt megállunk, nem értünk el csak annyit, amit  gyógyszerrel is elértünk volna. A tüneteid enyhültek, de a depresszió alattomosan ott lappang a tudatod mélyén, és csak arra vár, mikor gyengülsz el egy kicsit, hogy aztán újra hatalmába kerítsen. Természetesen, választhatod ezt a megoldást is, de akkor számítanod kell arra, hogy egy krízishelyzet, ami, valljuk be, gyakori a mai életben, újra letaszít onnan, ahová eljutottunk együtt.

Lehet, hogy nem árulok el titkot, hiszen nagyon sokat olvastál már a depresszióról, a lehetséges kiváltó okokról, tájékozott vagy ebben a kérdésben. Akkor azt is tudod, hogy minden út a gyermekkorodba vezet vissza. Minden probléma gyökere ott keresendő. Nem kell nagy traumákra gondolni. Elég, hogy úgy érezted, nem szeretnek eléggé. Vagy született egy kistestvéred, és te úgy érezted, nem vagy elég jó, nem vagy elég szerethető, ezért hoztak a szüleid egy másik gyermeket.

A gyermekkor problémáin, sérülésein, túl lehet jutni, a sebeidet be tudjuk gyógyítani!

Együtt! Vállat vállnak vetve, de megcsináljuk! Amikor ide eljutunk, szembe tudsz nézni az életed korábbi szakaszainak megéléseivel. Lehet, sokszor fájdalmas lesz. A hagyományos pszichológiai módszerek gyógyszert adnak, de ezek a szerek nem törlik ki a fájdalmas emlékeket, csak jó mélyre elássák azokat. De ott vannak! És ezek a fájdalmas emlékek újra és újra felszínre törnek, és elgyengítenek, örömtelenné tesznek.

Ez a módszer, amit most ajánlok neked, nagyon hatékony, mert egyszerre alkalmazom a pszichológia alapelveit, a természetgyógyászat igaz részeit, de nem ígérek mennybemenetelt, nem keverem bele a vallást. Nem ígérek varázslatot, de abban biztos vagyok, hogy ha megvan benned a hit és kitartás, én a magam részéről odateszem minden tudásomat és az alázatomat, a siker nem marad el.

Önbizalmat és segítséget adok, hogy te magad tudd kihúzni magad a mocsárból.

Tudod, milyen jó érzés lesz benned, hogy képes voltál rá? Persze, keményen kell küzdeni, de meg tudsz kapaszkodni! Az sem baj, ha néha visszacsúszol. Ez így természetes. Nem kell megijedni tőle. Olyan mélyre, mint korábban voltál, már soha többé ne kerülsz!

Megtaláljuk közösen azokat a lelki okokat, amelyek még megoldásra várnak, és a pszichés, valamint testi problémákhoz vezetnek. Ebben a közös munkában sokkal fontosabb, amit te teszel magadért!

És közben folyton emlékeztetned kell magadat arra, mi mindenért lehetsz hálás az életben.

Tudom, most úgy érzed, ez lehetetlen, hiszen nagyon szenvedsz. De én segítek neked, megmutatom, hogy igenis vannak dolgok az életedben, aminek lehet örülni, amire büszke lehetsz, amiért hálát érezhetsz.

Ne félj, végig veled maradok ezen az úton. Egy pillanatra sem hagylak magadra!