A betegség jó barátunk. „Micsoda badarság ez!”- mondhatnád. Elmondom, miért gondolom és hiszem ezt. Vajon az utadon haladsz, amit választottál magadnak, amikor megszülettél ebbe az életedbe? Azt teszed, amit kell, vagy azt, amit mások elvárnak tőled? Ha van valamilyen betegséged, testi tüneted, a válasz egyértelműen „nem”.

Minden egyes testi tünet mögött meghúzódik egy- egy negatív gondolat, vagy érzelem. A gondolat teremti a valóságot. Csak egy példa: amikor egy mérnök kifejleszt egy új eszközt, akkor először nagyon sokat gondolkodik rajta, fejben alkot, szerel. Amikor a gondolat összeállt, akkor, és csak akkor kezdi el a fizikai megteremtést, megvalósítást. Vagyis, első a gondolat, majd csak ezután következik a létrehozás, teremtés.

És ezzel az élet minden területén találkozhatsz. Mindig a gondolat előzi meg a fizikai létet, valóságot, és nem fordítva.

Ebből kiindulva, vajon örülhetsz annak, ha egy betegséget észlelsz magadon? Igen! Örülhetsz, hiszen figyelmeztet téged valamire. Szól, kopog az ajtódon, hogy figyelj jobban magadra, figyelj jobban a gondolataidra, érzelmeidre. A haladásod irányára, vagy a sebességére.

Csak egy kiragadott példa:

Volt egy barátnőm, aki nagyon sokat dolgozott, és nem pihent. Azt hitte, ha elmegy szabadságra, megáll az élet. Nélkülözhetetlenek érezte és tudta magát. És nem pihent. Nem adta meg magának a lazítás, a regenerálódás, töltődés lehetőségét. És egyszer csak kidurrant a lufi. Elesett, és olyan szerencsétlenül, hogy eltört a lába. Fekvőgipsz 6 hétre. Nem pihent, az élet kényszer pihenőre küldte.

Nem élhetsz vissza az egészségeddel, energiáiddal. Komoly következmények nélkül nem! Mindig nagyon kell figyelned az apró jelekre, tünetekre, mikor még nem nagy a baj! A betegség mindig figyelmeztet minket, mi az, amin változtatni kell, amit nem csinálsz helyesen.

Minden egyes tünet mögött valamilyen komoly jelzés található. Ezért tudnod kell értelmezned kell ezeket a tüneteket. Hogy mit is akarnak mondani neked.

Mire is ösztönöz téged egy-egy testi tünet? Arra, hogy légy önmagad, a saját utadat járd, és ne mások életét éld a magadé helyett.

Ebben tudok neked segíteni, hogy meglásd és érteni tudd a jeleket. Amikor benne vagy egy helyzetben, nem látod mindig reálisan objektíven a saját dolgaidat. „Nem látja a fától az erdőt” jelenség lép fel. Ekkor szükséged van valakire, aki kívülálló, és tud olvasni a jelekből. Tudja értelmezni, helyesen értelmezni azokat. Ez az én szerepem a te életedben! Ezen az úton szeretnék a kísérőd lenni, hogy tényleg betegségek, testi problémák nélkül élhesd az életed! Ez nem pusztán ezotéria. Ebben a folyamatban ötvözöm, amit az évtizedek során tanultam a pszichológiában, az igazi természetgyógyászatban. Egészként látni téged, nemcsak a tüneteid megszűntét szeretném, hogy elérd, hanem azt is, hogy megértsd, mi miért történik veled.

Teljesen mindegy, hogy milyen betegséggel élsz együtt. Amikor tudatosítod magadban az okát, megérted üzenetét, már nincs tovább szerepe, fontossága a tünetnek, elmúlik. „Csodás gyógyulás.” Mondják az orvosok. De te tudod, velem együtt, hogy a csoda a gondolkodásodban, érzelmeidben ment végbe. A testi gyógyulás csak egy nagyon kellemes és vágyott „mellékhatás”.

Szeretnéd megfejteni a betegséged kódját, mit is akar neked üzenni? Gyere el, együtt megfejtjük!