Tudtad, hogy mindannyiunk lelke mélyén ott lapul egy apró gyermek?

Ez az apró gyermek a Te saját gyermeki éned, aki csak arra vágyik, hogy figyelj rá, hogy szeresd őt, és, hogy fontos legyen neked! Ő a te belső gyermek éned.

Ez a pici gyermek nagyon sérülékeny és érzékeny minden környezeti hatásra. Legyen az figyelemhiány, betegség a családban, válás, vagy csak egy kistestvér érkezése. A belső gyermek mindent szivacsként szív magába. Sorolhatnám még, de most nem ez a célom.

Egyszerűen csak tudatni szeretném veled, hogy mindig nagyon figyelj erre a pici gyermekre. Sokkal jobban, mint eddig tetted. Miért írom ezt? Mert tudom, hogy kisgyermekként mindent valóságnak élünk meg. Gondolj csak a mesékre. Mennyire beleéltük magunkat, mennyire hittük, hogy valóban megtörténik. És felnőttként is ugyanígy vagyunk, amikor nézünk egy filmet, vagy olvasunk egy regényt, és odaképzeljük magunkat a helyszínre, vagy együtt izgulunk a főhőssel. Megmaradtunk a lelkünkben gyermekinek. Ez nagyon jó! Hiszen ez a belső gyermek adja nekünk többek között a játékosságot, a kacagást, a ráérzéseket, az intuíciót, a kreativitást.

De mi történik, amikor ez a belső gyermek megsérült, valamikor régen?

Honnan tudhatjuk, hogy a bennünk élő kisgyermek megsebesült? És egyáltalán, milyen sérüléseket szenvedhetünk el gyermekként? Itt ne valódi, testi sérülésekre gondolj! Az begyógyul. Magától.

Most a lelki sérülésekre gondolok. Ezek a sérülések nem gyógyulnak be. Maguktól nem. Csak segítséggel. Először is tudni kell, hogy megsérültél, valamikor apró gyermekként. Tudnod kell, fel kell ismerned, hogy a benned élő belső gyermek nem érzi jól magát. Azután bátorságot kell gyűjtened, hogy azt mondd,: „meg akarom oldani!” Ehhez bizony nagy bátorság kell. Hiszen vissza kell menni ahhoz az eseményhez, amit már elfelejtettél, eltemettél Magadban. Jó mélyre! És újra kell élni, mert csak így lehet megszabadulni a múlt nyomasztó terhétől. Ez az egyetlen útja van annak, hogy ezt a csepp gyermeket meggyógyítsd magadban! A belső gyermek ezáltal újra boldog és felszabadult lesz.

Ezen az úton veled tartok, fogom a kezed, hogy egyetlen pillanatra se érezd, hogy magadra hagyott vagy.

Nem én oldom meg a problémákat. De megmutatom, te mit tegyél önmagadért, hogy a belső gyermek a lelked mélyén egészséges legyen újra. A légzés segítségével felébresztheted önmagadban belső gyógyító erőidet. Megmutatom neked, hogy értékes, és szerethető vagy. Igen, ha ezt még nem tudtad volna, az vagy. És megláttatom veled, milyen csodálatos dolgok vannak jelen az életedben, amiket most még nem veszel észre, mert nagyon eltompít a lelked fájdalma. Rávezetlek arra, mennyi mindenért lehetsz hálás az életben. Beszélgetéseink során megismered azt az apró gyermeket, aki most még ott kuporog a lelked mélyén arra várva, hogy egyszer majd jön valaki, akinek ő lesz a legfontosabb. Ez a valaki te vagy! Végig vezetlek ezen a felfedező, mély belső változást hozó utadon.

Elkezdheted holnap, holnapután, jövő héten, jövőre, bármikor. De minél hamarabb kezded, annál több időt élhetsz boldogan, lelki terhektől mentesen, felszabadultan.

Mit nyerhetsz?

  • Nagyobb energiaszint.
  • Egészségesebb élet.
  • Felszabadult öröm.
  • Kiegyensúlyozottabb emberi kapcsolatok.
  • Sikerek a munkádban, a családodban.
  • Gördülékenyebb/hatékonyabb  problémamegoldó képesség.
  • És még sok egyéb jótékony hozadéka van a döntésednek.

Gratulálok neked, hogy felismerted a döntésed fontosságát és még ma elkezded gyógyítani Belső Gyermekedet!

Hívj fel bátran!