Miért kellene nekem a rebirthing napon részt vennem  –  kérdezheted

Szeretnéd gyökeresen megváltoztatni az életedet? Félsz a változásoktól? Szorongsz egy új helyzetben? Nem érzed magad elég jónak, elég szerethetőnek? Úgy érzed, sokkal sikeresebb is lehetnél a munkádban vagy a magánéletedben, mégis elmarad a várt eredmény? Nem tudsz örülni semminek? Állandó félelem gyötör, ha emberek közé kell menned? Úgy érzed, a pánik megkeseríti egész életedet? Állandóan gyengének, fáradtnak érzed magad?

Ha magadra ismertél, akkor itt a helyed a rebirthing napon, ahol megtapasztalhatod újra a születésedet, feloldódhatnak azok a beégett traumák, blokkok, amik a fenti problémáidat okozzák.

Akarsz változni? Elég elszánt vagy, hogy jobbá tedd az életed? Igen? Akkor itt a helyed!

Jelentkezz már ma a 30/2857047-es telefonszámon!

 

A rebirthing egy olyan légzéstechnika, amely során elérheted a vágyott harmóniát, megtisztítja a testedet és a lelkedet a stressztől, félelmektől, szorongásoktól.

Mit nyerhetsz? Megszabadulhatsz a migréntől, krónikus betegségektől, asztmától, pániktól, depressziótól, vagy egyszerűen csak jobban tudod kiaknázni azokat a lehetőségeidet, amik benned vannak. Sokkal jobban megismerheted önmagad, hogy az életed soha többé ne másoktól függjön, hanem te legyél, aki irányítja azt.

Miért jó újraszületni, megélni a születésedet ismét? Miért jó ez neked?

Elindít az utadon, segít feldolgozni a problémáidat, könnyebben, gyorsabban juthatsz egy nyugalmasabb, sikeresebb élethez. Segít megismerni önmagadat, hogy tudj változtatni az életeden.
Most ez még elképzelhetetlen számodra? Elhiszem. Ezzel én magam is így voltam, amikor először szántam rá magam, hogy megtapasztaljam újra a születésemet.

Nem győzködni akarlak , hogy elgyere a rebirthing napra, hiszen a te életed, te magad döntesz a dolgaidban. Helyette megosztom veled a saját tapasztalataimat:

Nekem miben segített?

Megértettem, miért akarok mindenáron megfelelni az édesapámnak, és később a férfiaknak. Felismertem, miért nem éreztem magam elég értékesnek, szerethetőnek. Rávilágított a folyamat arra, miért félek a változásoktól, miért nem merek új dologba fogni. A folyamat során rájöttem arra, miért nem szeretem, ha mások megérintenek.

Természetesen, ezek a problémáim már a múlté. Az újraszületés folyamata segített abban, hogy tisztán lássam az összefüggést a születésem és az életem alakulása között. Ja, és meg is változtatta a régi mintáimat, a bevésődött szokásaimat, azt, hogy például mindig magamban kerestem a hibát, amikor valaki nem volt hozzám olyan kedves, mint szerettem volna.

 

Jelentkezni a 30/285 7047-es számon tudsz!