Ezt a levelet most kaptam egy kliensemtől. Leírja, hogyan gyógyult meg  a pánikbetegségből a segítségemmel. Természetesen, a nevét megváltoztattam, a személyiségi jogok védelme miatt. Nevezzük őt Katalinnak!

Ezért érdemes élnem és segítenem másokat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keller Gyöngyi  a te saját pánikmentesítőd

“Betegségem” és gyógyulásom története

2005 tavaszán kezdődött minden. Kezdetben időnként hirtelen jövő szédüléses rosszullétek jöttek, erős hányingerrel megfűszerezve. Aztán egyre gyakrabban. Rengeteg kivizsgáláson vettem részt, semmi szervi okot nem találtak az orvosok. Nyár végén egy ismerős pszichiáter azt mondta, ez bizony pánikbetegség lesz. Hihetetlen intenzitású rosszulléteim voltak.

Odáig jutottam, hogy már az utcára is alig mertem kimenni. Kaptam kétféle gyógyszert, amik valamennyire enyhítették a tüneteket, de meggyógyulni nem sikerült tőlük. Így ment el 2 év. Aztán gondoltam, nem mehet ez így tovább! Rengeteg orvost, alternatív módszert próbáltam. De sajnos, semmi nem segített. Kétségbe estem, hogy már így kell elélni az egész életemet! Ekkor még csak harminc éves voltam. Amikor már teljesen tanácstalan voltam, merre tovább, akkor láttam meg véletlenül a TV- ben Gyöngyit. Pont a pánikbetegségről beszélt!

Másnap felhívtam, hétvégén már ott voltam nála. (Azért hétvégén tudtam csak menni, mert egyedül nem tudtam közlekedni, valakinek mindig kísérnie kellett a családomból. Ez körülbelül fél évig tartott, majd már egyedül is képes voltam közlekedni!) Gondoltam, nem veszíthetek semmit. Már az első alkalom után jobban éreztem magam! Két-három alkalom után már egyedül tudtam liftezni is, ami korábban elképzelhetetlen volt számomra. Sőt, már villamossal is utaztam, ami évek óta nem történt meg velem, hiszen pánikba estem, ha csak arra gondoltam, fel kell szállni valamilyen tömegközlekedési eszközre. De a hetenkénti közös munkánk Gyöngyivel egyre több eredményt mutattak! Már sokkal lazábban vettem az akadályokat, amikor rosszabbul éreztem magam, csak azt a légzést alkalmaztam, amit Gyöngyi tanított nekem! Nagyon jól működött! Sokkal rövidebbek és enyhébbek voltak ezek a rosszullétek! Teljesen gyógyszermentesen, a gyermekkori és magzatkori traumáim légzés általi feldolgozásával egyre jobban és jobban éreztem magam. Ez reményt adott arra, hogy mégiscsak lehet kiút ebből a borzalmas állapotból. És volt!

Azóta már teljes életet élek, félévi közös munka után Gyöngyivel letettem a gyógyszert, és most, két év után már van egy csodaszép családom!

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy rátalálhattam Gyöngyire!

Mindenkit biztatok, aki hasonló cipőben jár, hogy ne adja fel!

Van megoldás mindenféle problémára, betegségre, csak nem szabad feladni és belenyugodni, hogy nem lehet változtatni!

Katalin