Egyik férfi kliensem tapasztalatait osztom meg veled, aki nagyon erős herefájdalommal keresett meg:

 

“Kedves Mindenki! Marketing szakmenedzserként nem szeretnék messze menőkig reklám dumát, netán toborzó szöveget gyártani, de amit átéltem 2016. év végén, számomra is megdöbbentő volt. Mindig is érdekelt az ezotéria, a való életen túli megfoghatatlan és megmagyarázhatatlan dolgok létezése, a pszichológia, a lélektan és egyéb, nem átlagos BME-n tanulható “tantárgy”. Hogy miért is tantárgy? Nevezzük most ennek, talán, majd a végén kiderül, hogy miért. Nem ígérem, hogy rövid lesz, de remélem annál tanulságosabb.
Szóval Párom ismertetett össze Gyöngyivel, aki kb. 10 éve járt hozzá kisebb-nagyobb megszakításokkal, de az elmondásai, valamint a később látottak alapján mindig is sikerrel. Nekem is voltak problémáim az életben, éppúgy, mint mindannyiunknak. Sosem voltam jó gyerek, a lustaság, nálam fél-egészség volt. Jöttek az életemben jó, sőt még jobb, de rossz és elviselhetetlenül rossz dolgok. Nem lehet mindig fent lenni, és egy dolgot nagyon erősen megtanultam, mindennek oka van.

2016. év vége:

Egy igen erős évet készültünk zárni, volt ebben minden: haláleset, végrehajtás, bírósági megkeresés, ex-partner és ex-feleség felbukkanása, hagyatéki eljárás, munkahelyen történő ki nem fizetés, de mondhatom nyugodt szívvel, hogy sikeresen zártunk mindent a magunk módján. Vagyis majdnem. Életem során eddig egyszer volt problémám a herémmel, fociztunk a büntetőből elvégzett rúgásnál a labda a két lábam között csapódott. Másfél hét kórház, megannyi megalázó helyzet a medikus lányok előtt, a nővérkék jegelései… stb., szóval számomra kínos emlékek ezek.

Tavaly év végén, nem sérülésből, hanem “csak úgy” elkezdett fájni a herém. Nem volt kellemes érzés, a mindennapi munkában eléggé megnehezített. Beszélgettünk Párommal, hogy mi legyen, mert egyre tarthatatlanabb a helyzet. Gondoltuk, felkeressük Gyöngyit, hátha tud rá valamit mondani… és mondott. Konkrétan egy időpontot Hozzá, amikor tudunk foglalkozni a problémával. Megérkeztem, beszélgettünk, ami teljesen ellazított, majd a terápia kezdetével egy teljesen más, de ugyanakkor ismerős dimenzióba kerültem: a múltamba. Oda kerültem vissza, amiről álmomban sem gondoltam volna, hogy a probléma gyökere a kisgyermekkoromra vezethető vissza.

A terápiát követő napon még fájt, nem is kicsit, de másod- és harmadnap elkezdett múlni a fájdalom. Mostanra (2017. március) teljesen elmúlt minden fájó érzés és tudom, hogy akkor tanultam valamit. A jó pap is holtig tanul, és nekem is van sok-sok tanulni és tapasztalni valóm az életben, hogy egyszer meg tudjam érteni az ok-okozat rendjét. És miért is tantárgy? Mert ha ezen dolgok mellett “csak úgy” elballagunk az életben, soha nem fogjuk megtanulni az élet, a gyógyítás, a törődés és az odafigyelés miértjét.

Gyöngyinek ezúttal is hatalmas hála, igen, van még mit tanulnom és hamarosan újra fogok menni megérteni, és megtapasztalni a megfoghatatlant.”

Címkék: