A személyiségi jogok védelme miatt minden egyes sikertörténetnél megváltoztatom a neveket. Ez esetben is ez történik. Nevezzük a kliensemet Zsókának.

Első találkozásunk Gyöngyivel, az esküvői előkészületeinkkel egy időben történt. Semmi konkrét problémát nem vittem, nagy általánosságban teljesen jól éreztem magam, stabil családi és párkapcsolati háttérrel megáldva. Szerettem volna önmagamat jobban megismerni, kicsit más szemszögből is látni.

Közös utunk során derült fény néhány olyan apróságra a gyermekkoromból, melyek feldolgozásra szorultak. Ezen korlátok feloldásával és megoldásával az esküvőre való felkészülésben is rengeteg érzelmi töltéssel lettem gazdagabb, és egy szikrányi kétség sem férkőzhetett ennek a boldog időszaknak a megélésébe. Mindemellett megismerhettem jobban magamat és a saját magamnak emelt korlátokat, sokkal erősebb lett az önbizalmam, minden apró kétség eltűnt belőlem. Magabiztosabb és határozottabb lettem a blokkok feloldása után.

Az esküvőnk napja életem eddigi legboldogabb napja volt, sem félelem, sem aggodalom nem árnyékolta be. Olyan tökéletes, álomszerű nap volt, amit kívánok minden leendő feleségnek és férjnek is.

Köszönöm Gyöngyinek, hogy így élhettem meg lelkileg ezt a napot!

 

Zsóka