Én is vergődtem a depresszió, pánikbetegség fogságában

Ez már a múlté. Kerestem, kutattam azokat a módszereket, amik segítenek kijutni a depresszió, pánikbetegség markából. Végérvényesen! Megtaláltam! Sok-sok keresgélés és kitérő után. Ez vagy huszonöt évvel ezelőtt volt. Azóta is jól érzem magam, élvezem az életem, és másoknak segítek kijutni a látszólag megoldhatatlan csapdából.

Boldog akarsz lenni

Tudom, te is arra vágysz, hogy kitűnj a tömegből azzal, hogy jól érzed magad, boldog és felszabadult vagy. Képzeld el, milyen szuper érzés, amikor reggel a tükörbe nézel, egy boldog, harmóniában lévő arc pillant vissza rád. Mindenki csodálva néz téged, és azt találgatják, tán meg is kérdeznek, mi a titkod. Hogyan csinálod, hogy minden helyzetben megtalálod azt, amiért hálás lehetsz, hogy ezt megélheted, részese vagy.

Milyen szögek vannak a cipődben?

Ezzel szemben mi a jelenlegi állapot? Reggel összetörten ébredsz, a gyomrodban erős görcsöt érzel, nincs kedved semmihez, legszívesebben csak visszabújnál az ágyba, és egész nap csak aludnál. A kapcsolataid padlón, mindig ugyanazt a rossz párkapcsolatot találod meg. Állandóan szorongsz, hol hányingered van, hol lever a víz, rosszul alszol, nehezen koncentrálsz a munkádra, nincs türelmed semmihez és senkihez, a gyermeked is idegesít. Nem tudsz örülni semminek, minden új helyzet, változás félelemmel tölt el. Ez  depresszió, pánikbetegség is lehet.

Miért pont ez a nő segítene rajtam?

DSC04360

Sok mindent kipróbáltál már, teljesen reménytelennek látod, hogy valaha is jobbra forduljanak a dolgok. A barátod is évekig járt pszichológushoz, és ugyanott tart, ahol a kezdeteknél. Elmentél pszichiáterhez, aki esetleg gyógyszert írt fel, jobban is voltál a gyógyszerektől, de egyszer csak rájöttél, hogy függő lettél. Elveszítetted a hitedet, azt a reményt, hogy valaha te is jól érezd magad. Neked miért segítene bármi? ekkor jövök én, aki egy másfajta módszert ajánlok neked. Újra megcsillan a remény, de aztán rádöbbensz, hogy nagyon messze vagyok. Sokat kell utazni azért az egy óráért. Nem is tudsz egyedül közlekedni esetleg.

Ajándék tőlem neked

Kapsz tőlem egy órás ingyenes skypos beszélgetést, mert nekem nagyon fontos, hogy segíteni tudjak neked visszakapni a boldog életbe vetett hitedet, és hogy lásd, ez nem elérhetetlen. Épp ezért létrehoztam az on-line tanácsadást, mert tudom, hogy szükséged van rá. Rövid idő alatt úgy érzed majd, teljesen átalakul az életed. Nem kell mást tenned, mint felhívsz, hogy megbeszéljük a részleteket! Hívj már ma, ne halogasd tovább.
Ízelítőül nézd meg kis videómat: http://www.youtube.com/watch?v=kVvGcRwSbBE

Mit nyerhetsz?

Miért jó ez neked? Mert bármilyen messze is laksz, nem kell utazgatnod, nem kell horror összeget költened arra, hogy eljuss hozzám. Élhetsz a legeldugottabb településen, vagy akár a határokon túl. Másrészről: régóta keresel már olyan lehetőséget, ami igazán megoldja a problémádat. Gyors, hatékony és kényelmes.  Nagyon fontos részlet még: teljesen gyógyszer-mentes!

Ez különösen akkor szuper lehetőség neked, ha pánikbeteg vagy, és gondot jelent már maga az utazás is!

Hívj már ma! 30/285 7047; Skype: keller.gyongyi