Ezt a levelet ma reggel kaptam egyik volt depressziós kliensemtől, akinek az élete nagyot fordult pozitív irányba a légzésterápia által. (Amíg olvastam, újra felidéződött bennem az egész folyamat, amint azt láttam, hogy egy nagyon értékes, intelligens és melegszívű férfi mennyire szenved a depressziótól, az egész élettől. Nem tudtam könnyezés nélkül olvasni.)

Természetesen, a nevét megváltoztattam. Olvassátok és kérlek benneteket, osszátok, hogy mások is reményt kapjanak a változásra, és hogy higgyenek abban, hogy a depresszió nem kell, hogy egy életen át elkísérjen! Köszönöm neked András, hogy ezt megosztottad velem, illetve, hogy én megoszthatom a barátaimmal!

“Szia Gyöngyi! Köszönöm neked azt a hatalmas segítséget, amit kaptam tőled a módszered, a légzésterápia által. Leírom, nekem miben segített, hátha tudok ezzel másoknak is, akik hasonló problémákkal küszködnek, reményt és hitet adni. Hát mindenben. Nem volt életkedvem, hitem és célom, ez azt hiszem, a depresszió fogalmát bőven kimeríti.  Sőt, kifejezetten halálvágyam volt, és nem beszűkült elmeállapotban és meggondolatlanul, hanem nagyon is tisztán akartam azt. Mély depresszióban kerültem hozzád és az a terápia, amit alkalmaztál, az pontosan rámutatott arra, hogy én önmagam vagyok a legfontosabb önmagam számára, mert ha lenézem magam és nem tartom magam senkinek, akkor azzá is válok. Nagyon lent voltam és ezt látni, érezni kifejezetten rossz érzés volt. Nem tudtam, hogyan tudom megoldani a depressziót. Inkább a halál, mint ezt érezni akár egy percig is. Egy utat mutattál nekem önmagam felé, és azt, hogy el tudjam hinni, szükségem volt olyan emberekre, akik pozitív visszajelzéssel tudatosítják is bennem. Megmutattad a kiutat, amit először el sem hittem, hogy létezik. Igen, van kiút és megyek, nem egyszerű és nem akadálymentes, de megyek, mert menni kell, és talán egyszer, akár mennyi időre is majd eljön az idő, hogy jó lesz rajta menni és örülni fogok annak, hogy rajta vagyok. Most nagyon jól érzem magam, örülök az életnek, és annak, hogy egészen más minőségben tudom megélni, mint valaha korábban. Még egyszer köszönöm a segítségedet! Szeretettel: András”

Csak hívj és együtt megoldjuk!  Telefon: 30/2857047; e-mail: [email protected]

Keller Gyöngyi, a te kísérőd ezen az úton.

Keller Gyöngyi, a te kísérőd ezen az úton.