Szerző:
Kategóriák: Sikertörténetek

Crohn betegség

Bár a kliensem a levél végén azt írja, rövidítsem le, ha túl hosszúnak találom írását, de úgy gondolom, egyrészt nem az, másrészt így teljes.

A betegséget szándékosan megváltoztattam, hogy megőrizhessük a teljes inkognitót!

A mai napom Nálad:

Bevallom kissé félve indultam útnak Hozzád.
Egyrészt mert “ismeretlenbe” mentem, másrészt kíváncsi voltam, hogy mi lesz, harmadrészt a betegségem miatt, féltem mennyire fog fájni a sebem.
Amikor megérkeztem Hozzád, köszönöm, hogy egyből barátságosan, mosolyogva fogadtál, ez sokat jelentett.
Tetszett, hogy hellyel kínáltál, kikészítettél vizet, zsebkendőt, amikre nagy szükségem volt.
Szimpatikus volt, hogy beszélgetéssel kezdtünk, hiszen úgy ismerjük meg egymást és a problémámat.
Először a családommal és párommal való kapcsolatomról beszéltem majd a Crohn betegségemről, ami már három hónapja húzódik. (Gyógyul lassan).
Szeptemberben Crohn betegséggel műtöttek, iszonyú fájdalmaim voltak előtte. Éreztem, hogy lelki eredetű a betegségem, a lassú gyógyulás miatt is, és amiatt is, amiken átestem-esek általa.
Sok mindenre tanít, szeptember óta (műtétem óta) sokkal bölcsebb vagyok, és tudatosabb, és sokat figyelek befelé, ami előtte sajnos sokszor elmaradt.
A sors Feléd sodort, aminek örülök.
A mai találkozó is bizonyítja, hogy segítségre van szükségem, hogy meggyógyulhassak.

Tudom, hogy a lelkem, ha meggyógyul, a testem is meg fog gyógyulni.
Mai találkozónk számomra legkiemelkedőbb, legmegindítóbb része a meditáció volt, melybe vittél.
Az az állapot fantasztikus volt, attól függetlenül, hogy rengetegféle érzelem futott át bennem….
Amikor ki-be lélegeztem vezetésedre, és teljesen ellazultam, bizsergést éreztem testemben. Főleg kezeimben, lábaimban. Majd egyre mélyebbre jutottam a meditációban, ahol gyermekkoromba “repültem”.  Kb. 5-6 éves lehettem, és játszottam a téren a többi gyerekkel vidáman. Majd anyukám jelent meg, aki igaz, nagyon szeret, de mint kiderült, túlzottan óvott engem mindentől, es egyszer csak lekiabált nekem, hogy most már menjek haza, itt az ideje. Ez nekem nagyon nem tetszett. Haragot éreztem, és mérges, és egyben szomorú voltam, hogy Nekem miért kell már hazamennem, míg a többi barátom ott maradhat játszani. Mivel szófogadó kislány voltam, hazamentem.
Majd Gyöngyi kérte, hogy repüljek vissza képzeletbe oda, amikor anyukám haza szólított. Kérdezte, hogy ha nem az a szófogadó kislány lennék, mit tennék, milyen érzést váltott ki anyukám belőlem. Láttam, hogy ha nem fojtom el az érzést, akkor toporzékolok. Így el is kezdtem toporzékolni gyermekként, ami segített, mert utána sokkal felszabadultabb lettem, és már nem éreztem a feszültséget, dühöt. Érezhetően megnyugodtam, és hazamentem anyukámhoz.
Elmondtam neki, hogy engem bánt, hogy nem játszhatok már lenn a többiekkel, és végül megértett. Szorosan átöleltem gyermek-önmagam, közben zokogtam a boldogságtól, mert éreztem, anyukámmal ez a kérdés megoldódott, és nincs az a blokk már bennem. Olyan volt, mintha anyukámat ölelném nagyon, a lényeg, hogy nagyon szoros ölelés volt, akár anyukámat, akár magamat öleltem. Nagyon megható érzés volt…
A műtét helye végig fájt, amikor a dühöt éreztem gyermekként anyukám iránt amiatt, hogy az akaratát olyan mereven rám erőltette, de miután kitoporzékoltam Magam, nem csak anyukám iránti dühöm csillapodott, hanem a hasamban a fájdalom is akkor elmúlt.
Hálás vagyok kedves Gyöngyi, hogy tudtál-tudsz a jövőben is segíteni, hiszem, hogy előbb-utóbb meggyógyulok.
Ma érezhettem, hogy nagyon sok “rejtett” feszültség, blokk volt bennem, örülök, hogy egy oldáson túl vagyok.
Érzem, fájdalmas, de egyben örömteli ez az út, melyen járok, mely a gyógyulásom felé vezet. Hiszek benne és Benned is, a közös munkánk gyümölcsében.
Igaz, ez volt az első alkalom nálad, de igazán mély volt, köszönöm!
Mindenkinek, aki szeretne gyógyulni, vagy akár lelkét-testét karbantartani, ajánlani foglak!

Kedves Gyöngyi!
Leírtam Neked mindazt, amit ma éreztem Nálad.
Még egyszer köszönöm!
Tedd ki nyugodtan arra az oldalra, amit mondtál, csak annyit kérek, hogy nevem nélkül. (de ezt beszéltük is)
Ha túl hosszúnak találod, amit írtam, nyugodtan ragadj ki belőle részeket!
Szép hivatás, amit űzöl, Tőlem sem áll távol, és köszönöm, hogy segítesz!
Majd keresni foglak az újabb időpont miatt.
További szép Napot Neked