Számmisztika – személyes év
Szerző:
Kategóriák: Számmisztika

Egy kis számmisztika – személyes év  jelentése

A számmisztika segít nekünk jobban eligazodni a mindennapjainkban. A számok rezgéseket hordoznak, mint minden más az Univerzumban. Ezek a rezgések hatnak ránk, befolyásolják életünket, hajlamosítanak bizonyos dolgok megélésére. A számmisztika azt kutatja, miben tud minket támogatni, segíteni a számok rezgése. A személyes év pedig az épp aktuális év feladatait, tanulnivalóit határozza meg.

A személyes év meghatározza/befolyásolja történéseinket, megéléseinket az adott évben.
A személyes évünk a születésnapunkkal kezdődik és a következőig tart. A legfontosabb az első két huszonnyolc nap. Ekkor érdemes minden új dolgot kezdeni, mert itt kapja a téma a legnagyobb löketet, a legtöbb energiát. Az utolsó huszonnyolc nap, ami a következő születésnapod előtt van, már alig rendelkezik energiával, itt már nem érdemes új dologba fogni. Meg kell várni a születésnapodat és utána. Minden születésnapunk egyben egyfajta újjászületésünk is, megújulunk, teljes erőbedobással indulhatunk neki a következő évnek.

Hogyan tudod kiszámolni, épp melyik személyes év a mostani? 

Egyszerűen, csak add össze a születési hónapod és a születési napod számát, és ezt addig végezd, míg egyjegyű számot kapsz.

Példa: 1978.11.11.       11+11=22=4

Ehhez add hozzá az aktuális év szintén egyjegyűre redukált számát: 2012=2+1+2=5. Tehát ez az év az 5-ös év.
Most add össze a két számot: 4+5=9.

A példában szereplő hölgy személyes éve (pillanatnyilag) a 9-es. Miért? Mert még nem volt ebben az évben születésnapja, így az előző évet kell hozzáadni, vagyis     2012=2+1+2=5

1-es személyes év

Ebben az évben lehet valami újat kezdeni. Amit most tesz az ember, az a következő kilenc évre befolyással lesz. Új projektekhez, vállalkozásokhoz megszerezhető a szükséges támogatás, de mindenekelőtt bízni kell a belső alkotóerőben. Minden más változtatásra is jó ez az időszak, legyen az akár egy diéta, vagy egy új tanfolyam elkezdése. Lehet egy kis érzelmi zavar, különösen az első hónapokban. Ez a lehetőségek éve.

2-es személyes év

A küzdelem és a tervezgetések ideje. Tudni kell koncentrálni céljainkra, előrelátónak, együttműködőnek és türelmesnek kell lennünk. Életre szóló kapcsolatok szövődhetnek, de óvatosnak kell lennünk, mert ez az év sebezhetőséget, érzékenységet is hoz.

Kellő intuícióval, éberséggel befolyásolhatjuk helyzetünket, de mindig gondoljuk át cselekedeteinket!

3-as személyes év

A tapasztalatszerzés és növekedés éve. A kreativitás, művészi hajlamok, szórakozás és új kapcsolatok ideje. Energiáinkra szükségünk lesz, kerüljük a fölösleges megterhelő helyzeteket. Fontos az összpontosítás, a tanulás, az optimizmus és a lelkesedés! Élvezetek tekintetében legyünk visszafogottabbak. Pénzügyeinket jól irányíthatjuk, s a szerelem is beköszönthet életünkbe. Ebben az évben több utazás várható.

4-es személyes év

Figyelnünk kell az egészségünkre és a kapcsolatainkra. Ez az év a próba időszaka, az összpontosítás és koncentráció fejlődésének éve. Legyünk megfontoltak, de a kínálkozó lehetőségeket okosan használjuk ki. Erőfeszítéseinket családunk és barátaink támogatni fogják. Kemény munkával megalapozhatjuk későbbi sikereinket.

5-ös személyes év

Legyünk nyitottak a külvilág felé, sok meglepetésben lesz részünk! Szükségünk lesz a gyors reagálásra és cselekvésre egyes esetekben, de ne kövessünk el hibákat. Minden lehetőséget használjunk ki, s ne tagadjuk meg magunktól az élvezeteket sem.

Ha megfelelően használjuk fel az élet adta lehetőségeket, ez az év jelentős változásokat hozhat.

6-os személyes év

A kihívások, fejlődés és pénzügyi sikerek éve. Az otthon, a baráti szeretet és a kapcsolatok ápolása kerül előtérbe. Ha saját érzelmi életünket egyensúlyba hozzuk, könnyebben megteremthetjük a harmóniát a külvilággal. Az empátia, a mély érzelmek kapcsolataink felfrissülését hozzák.

7-es személyes év

Erre az évre a visszavonulás, önmagunk megismerése és megértése, s az általános válaszkeresés jellemző. Elsősorban mentális folyamataink lesznek fontosak, a külvilág, az anyagi és fizikai szükségleteink miatt nem kell aggódni.

Előfordulhat nem várt pénz érkezése, amely lehet valamilyen nyeremény, esetleg örökség.

8-as személyes év

Kellő rámenőséggel, taktikai érzékkel, ambícióval szép pénzügyi sikereket érhetsz el. Tűzz ki nagy célokat magad elé, a kínálkozó lehetőségek segíteni fogják a megvalósításukat. Ha megfelelően használjuk ki a pillanatokat, s nem kerít túlságosan hatalmába a pénzvágy, biztos a siker. Vigyázat! Az elhamarkodott döntések akár csődhöz is vezethetnek! Megfontoltan cselekedjünk, s ne legyünk túlzottan szerények.

9-es személyes év

Ezzel az évvel zárul le a kilenc éves ciklus, így mindenképpen a problémák rendbetétele, lezárása, tisztázása kerül előtérbe. Törekednünk kell mások problémáinak megértésére, s így megkaphatjuk a választ saját kérdéseinkre is. Nem jó, ha a lezáratlan dolgokat a következő ciklusba is átvisszük. Orvosolni kell egészségügyi problémáinkat is, mert túl sok energiát vonnak el, s a fontos dolgokra nem tudunk kellően koncentrálni. Új dologba kezdeni nem a legalkalmasabb az idő, de erre ott van a következő év. Inkább koncentráljunk lezáratlan ügyeink tisztázására, nemkívánatos kapcsolataink lezárására. Bár ez az év nem lesz túl könnyű, a végére eljön a várt megkönnyebbülés.

Ha szeretnéd tudni, számodra mit tartogat ez az év, írj nekem! Szívesen válaszolok minden kérdésedre!